Balkonhekken particulier

Wij bieden een ruim assortiment hekken voor de particuliere markt. Onze hekken worden altijd op maat gemaakt speciaal voor uw situatie.

Wij leveren hekken van aluminium profielen. Deze profielen hebben wij in verschillende vormen en afmetingen. Rond, vierkant en rechthoekig, met of zonder handregel.

Wij leveren spijlhekken, lamelhekken, plankhekken en uiteraard hekken met een glas of een ander soort paneelvulling.

Wij raden u aan om vooraf, met het onderstaande programma, de gegevens van het te plaatsen hek in te vullen waarna u een op maat gemaakte offerte van ons ontvangt.

Uiteraard kunt u ook een afspraak bij ons op kantoor maken, daar kunnen wij de meeste soorten hekken laten zien, nemen wij uw wensen en de afmeting van uw hek op en daarna ontvangt u een offerte voor levering en eventueel plaatsing van uw hek.
 

Vraag direct een offerte aan

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.