Balkonhekken zakelijk

De Onderneming Balkonhekken onderscheidt zich doordat ieder hek, vanuit een bestaand concept, specifiek voor een project, uitgewerkt wordt. Wij hebben oog voor detail en zoeken naar de beste oplossing voor iedere situatie.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om samen met de opdrachtgever en een architect, een “custom made” hekwerk te ontwerpen. Hierin hebben wij inmiddels een ruime ervaring. Dit zijn altijd unieke hekken en deze komen op andere projecten niet voor.

De volgende produkten/type hekwerken zijn beschikbaar:

 •   Paneel-/Glashekken

  Paneelhekken zijn hekken met een vulling van glas of HPL (bijv.kunststof, trespa, acrylaat of steni).

  Bij een glazen paneelhek gebruiken wij float glas of (half) gehard glas met PVB folies om aan de veiligheidseisen te voldoen. Deze PVB folies worden tussen de lagen gehard glas geplaatst en kunnen doorzichtig of gekleurd zijn. Er kan ook gekozen worden voor paneelhekken zonder aluminium profielen. Bijvoorbeeld met een rotules-bevestiging of een stalen frame speciaal voor brandwerendheid.

 •   Spijlhekken

  Spijlhekken bestaan uit een aluminium boven- en onderprofiel met daartussen spijlen van 25 mm.

 •   Plankhekken

  Onze planken hebben de afmetingen van 100 mm of 70 mm breed.

 •   Privacyschermen

  Privacyschermen bestaan uit een aluminium omranding en een (on)doorzichtige vulling.

 •   Handregels

  Handregels lopen over borstweringen heen om deze op de juiste hoogte te krijgen. Middels kleine balusters worden ze gemonteerd op de borstwering. Ook kan een handregel geplaatst worden op ons hekwerk.

 •   Baluster

  Wij passen stalen en aluminium balusters toe. De hekken worden tussen of voorlangs de balusters gemonteerd.

 

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.